FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

O le a le taua o le mamanu PCB mo le faʻaogaina o le SMT?

Muamua o le a tatou faʻamalamalamaina la tatou autu, o lona uiga, o le a le taua o le mamanu PCB i le SMT patch process.I le fesoʻotaʻiga ma mea na matou suʻesuʻeina muamua, e mafai ona matou iloa o le tele o faʻafitauli lelei i le SMT e fesoʻotaʻi saʻo ma faʻafitauli o le pito i luma.E pei lava o le manatu o le "deformation zone" matou te tuʻuina atu i aso nei.

E masani lava mo PCB.Afai lava o le pito i lalo o le PCB e punou pe le tutusa, e mafai ona punou le PCB i le taimi o le faʻapipiʻiina o sikulima.Afai e tufatufaina atu ni nai sikulima sosoo i se laina pe latalata i le nofoaga suʻesuʻe lava e tasi, o le PCB o le a punou ma faʻaleagaina ona o le gaioiga faifaipea o le faʻalavelave i le taimi o le pulega o le faʻapipiʻiina o le sikuli.Matou te taʻua lenei vaega o loʻo piʻo soo o le sone deformation.

Afai o capacitors chip, BGAs, modules, ma isi popolega e suia vaega maaleale e tuu i totonu o le sone deformation i le faagasologa o le tuʻuina, ona le mafai lea ona taʻe pe gau se sooga solder.

O le gau o le module solder solder soofaatasi i lenei tulaga o le tulaga lea

(1) Aloese mai le tuʻuina o vaega faʻalavelave faʻalavelave i vaega e faigofie ona punou ma faʻaleagaina i le taimi o le faʻapotopotoga PCB.

(2) Fa'aaoga le pito i lalo meafaigaluega fa'apipi'i i le taimi o le fa'apotopotoga e fa'amafola ai le PCB lea e fa'apipi'i ai se sikulima e aloese ai mai le punou o le PCB i le taimi o le fa'apotopotoga.

(3) Faʻamalosia soʻoga solder.


Taimi meli: Me-28-2021