FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

Ole pu'aga autu ole meapueata - CMOS image sensor

 

Le pu'e autu o le meapueata - ata CMOS

fa'alogo

O le CMOS (complementary metal oxide semiconductor) faʻataʻitaʻiga o le faʻaogaina o ata na vaʻaia i le afa lona lua o le 1960s, ae e leʻi faʻatauina le masini seia oʻo ina lava le faʻaogaina o tekonolosi i le 1990s.CCD (charge coupled device) po'o le CMOS (complementary metal oxide semiconductor) fa'aoga ata e masani ona fa'aoga i mea pu'eata ma telefoni fe'avea'i i aso nei.

 

下载

 

O le CCD ma le CMOS o masini semiconductor e faʻaaogaina e pei o "mata eletise."

Latou te fa'aogaina uma photodiodes, ae o latou faiga gaosiga ma auala faitau fa'ailoga e eseese.E ui sa lauiloa le tekonolosi CCD i le amataga ona o le maualuga o le lagona ma le lelei o ata, o le CMOS sensors na amata ona sili atu nai lo le CCD sensors i le tele o felauaiga amata i le 2004.

Ole fua ole fa'amaumauga e vave atu nai lo le CCD.
O se fa'asologa o capacitors i totonu o se masini fa'apipi'i fa'apipi'i (CCD) o lo'o tauaveina se tau eletise e tusa ai ma le malosi o le malamalama o le pika.O mea uma o le capacitor e fa'afeiloa'i atu i lona tuaoi e ala i se ta'amilosaga fa'atonutonu, ma o le capacitor mulimuli i le fa'asologa e sasaa atu ai lona fa'atonuga i totonu o se fa'amalo.O fa'amatalaga CCD e lauiloa mo a latou pakete-brigade fa'amatalaga fa'amatalaga.

Ose fa'ameamea fa'ameamea fa'ameamea semiconductor (CMOS) fa'atusa ata

i le isi itu, o loʻo i ai se photodiode ma se CMOS transistor ki mo pika taʻitasi, lea e mafai ai ona faʻateleina faʻailoga pika.O fa'ailoga pika e mafai ona maua sa'o ma fa'asolosolo, e sili atu le vave nai lo le CCD sensor, e ala i le fa'aogaina o le matrix o ki.O le isi itu lelei o le i ai o se fa'amalo mo pika ta'itasi o le fa'aitiitia lea o le pisa e tula'i mai a'o faitau fa'ailoga eletise ua liua mai le malamalama ua aoina.

E taugofie le gaosiga o masini ata CMOS nai lo mea fa'aata ata CCD ona e mafai ona toe fa'aogaina mea faigaluega fa'akomepiuta o lo'o iai mo le latou gaosiga.E le pei o le CCD sensors, o loʻo faʻaogaina le maualuga-voltage analog circuits, o le CMOS sensors e faʻaaogaina se laʻititi laʻititi o le eletise e faʻaitiitia ai le malosi ma, i le talitonuga, e leai se smear (siʻi paʻepaʻe saʻo i se ata susulu-malamalama) ma fuga (faʻaleagaina o ata faʻapea. pei o ni mea papa'e).Talu ai e mafai ona tu'ufa'atasia le ta'avale fa'atatau i luga o le pu i le taimi o le gaosiga, o masini CMOS fa'atasi ai ma se fa'asologa o ata o lo'o fa'atulagaina mo fa'aoga e pei o le fa'ailoaina o ata ma le va'aiga fa'apitoa, ma nisi masini o lo'o fa'aogaina nei.

 

Ronghua, o se gaosiga faʻapitoa i le R & D, customization, gaosiga, faʻatau ma le tautua o mea puʻeata modules, USB camera modules, tioata ma isi oloa. Afai e fiafia e faʻafesoʻotaʻi i matou, faʻamolemole:
+86 135 9020 6596
+86 755 2381 6381
sales@ronghuayxf.com
www.ronghuayxf.com

 

 

 

 

 

 

 

 


Taimi meli: Ian-30-2023