FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

O le a le High Dynamic Range (HDR)?E fa'afefea ona galue le HDR mea pu'eata?

O le a le High Dynamic Range (HDR)?

O le tulaga malosi o se ata o le eseesega i le va o ona leo sili ona pogisa ma sili ona susulu (e masani ona uliuli mama ma paʻepaʻe mama).A sili atu le va'aiga fa'aaliga o se vaaiga i le va'aiga malosi o le meapueata, o le mea na pu'eina e fufuluina i le pa'epa'e ile ata o lo'o gaosia.O vaega pogisa o le vaaiga o le a foliga pogisa foi.E faigata ona pu'eina fa'amatalaga ata i pito uma e lua o lenei fusi alaleo.O le HDR mode e fa'amauina ata ma vitio e aunoa ma le ositaulagaina o fa'amatalaga i vaega susulu ma pogisa o le vaaiga.

 

E fa'afefea ona galue le meapueata HDR?

O ata HDR e masani lava ona faia e ala i le pueina o le vaaiga lava e tasi faatolu, taitasi i se saoasaoa tapuni eseese.Ona su'i lea e le masini ata le ata atoa e ala i le tuufaatasia o ata uma.E saosaolaumea lea i le faia o se ata e pei o le mea e vaai i ai mata o le tagata.A maeʻa ona puʻeina se ata poʻo se faasologa o ata, o lenei gaioiga faʻasolosolo e tuʻufaʻatasia ma fetuutuunai le eseesega i le tasi avanoa ma le tapuni saoasaoa e maua ai se ata HDR.

WechatIMG2167

 

O afea e tatau ai ona e faʻaogaina ata pueata HDR?

O meapueata HDR ua mamanuina e pu'e ata maualuga i tulaga maualalo.E tusa lava po o le malamalama po o le pogisa.

WechatIMG2168

Ronghua HDR meapueata Module

WechatIMG2170

Ronghua, o se gaosi oloa faʻapitoa i le R & D, customization, gaosiga, faʻatau ma le tautua o mea puʻe ata, USB kamera modules, tioata ma isi oloa. Afai e fiafia e faʻafesoʻotaʻi i matou, faʻamolemole:
+86 135 9020 6596
+86 755 2381 6381
mia@ronghuayxf.com
www.ronghuayxf.com


Taimi meli: Ian-09-2023