FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS

O le a le fa'aletonu o le tioata?

O se faʻafitauli lea i le matata o mata, o loʻo i ai lona lava faʻamatalaga masani i mata.O le ata na faia e ala i le pu'eina o se ata i se meapueata o le a fa'aseseina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e tofu i tatou uma ma le poto masani o le puʻeina o ata i mea pueata masani.O loʻo i ai se tioata e taʻua o le "lautele-angle lens", e lauiloa foi o le "fisheye lens", faʻatasi ai ma lenei ituaiga tioata e puʻeina ai ata, o le a e iloa ai o le ata i itu e fa o le ata o loʻo punou.O lenei fa'alavelave e mafua mai i le "fa'aletonu o tioata".Fa'ata'ita'iga o le fa'aupuina o le "matamata mata i'a" ona o le "matamata mata i'a" o se tioata fa'asese tele.

鱼眼镜头畸变

O tioata e i ai faʻalavelave, o le eseesega naʻo le faʻalavelave e tele ma laʻititi.Ma mo le faiga su'esu'e va'aia, ioe, o le fa'amoemoe o le fa'aletonu o tioata e la'ititi e mafai.E mafua ona o le faiga faʻaaliga mo le suʻeina, o loʻo i luga o le ata o le ata pueata.Afai o le ata pu'eata i luga o le "pi'opi'o", o le a le "sa'o" le taunuuga o le su'esu'eina o le faiga.
E lua auala mo le Vision system mo le fa'asa'oina o le fa'aletonu o tioata.

(1) Mai meafaigaluega:

Fa'atasi ai ma se tioata fa'aletonu la'ititi.O lenei tioata e taʻua o le telecenter imaging lens.Ae o lona tau e taugata e pei o le 6 taimi pe sili atu nai lo le tau o tioata masani.Ole tele ole sa'o maualuga ole faiga ole fua va'aia, fa'atasi ai ma ia tioata.

远心成像镜头原理

(2) Mai le polokalame:

I le "calibration camera", o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻasologa masani i luga o le dot matrix e faʻatatau.
O le auala faʻapitoa o le: pe a maeʻa le "calibration camera", e tusa ai ma le fua masani o le tele o mataʻitusi taʻitasi i le dot matrix, e iloilo ai le tele o togi i le pito o le dot matrix, ma le tele o o togi i totonu o le li'o pito i totonu ole mata'itusi e ese.I le faʻatusatusaga e mafai ona maua mai i se fua faatatau, o lenei fua faatatau o le faʻalavelave tioata.Faatasi ai ma lenei fua faatatau, i le fua moni e mafai ona faia e faasaʻo le distortion

相机标定

 

Ronghua, o se gaosiga faʻapitoa i le R & D, customization, gaosiga, faʻatau ma le tautua o mea puʻeata modules, USB camera modules, tioata ma isi oloa. Afai e fiafia e faʻafesoʻotaʻi i matou, faʻamolemole:

+86 135 9020 6596

+86 755 2381 6381

sales@ronghuayxf.com

www.ronghuayxf.com


Taimi meli: Oke-24-2022